"The arms of the universe are open to you. Surrender to it. It will do the same to you.
Then the fun begins!" (Evin - THE UNSAVIOR)

Θεραπευτικές συσκευές και βότανα

 


Πλακέτα Τέσλα

Ο εφευρέτης και επιστήμονας Νίκολα Τέσλα (1856-1943) ανέπτυξε διάφορες φθηνές θεραπευτικές μεθόδους, βασιζόμενες σε αρχές που η σύγχρονη συμβατική ιατρική μόλις αρχίζει να ερευνά…Η ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΕΣΛΑ δρα θεραπευτικά, τόσο στο βιολογικό, όσο και στο ενεργειακό επίπεδο του ανθρώπου, εξασφαλίζοντας θωράκιση της υγείας μας και την απαλλαγή από τυχόν πόνους και ενοχλήσεις. Η Πλακέτα Τέσλα, δημιουργώντας γύρω της ένα  θετικό ενεργειακό πεδίο, μπορεί να εξουδετερώνει τον πόνο, να εμποδίζει την εξέλιξη της ασθένειας, να εξαλείφει την ένταση και τα αποτελέσματα του στρες, και να βελτιώνει γενικώς τη διάθεση και την ευεξία μας.

 

https://zenithmag.wordpress.com/energyteslaplates/

 

 

Λαβέλιξη

Η Λαβέλιξη είναι ένα πανάρχαιο σύμβολο που συνδυάζει τον κύκλο και τη σπείρα, για να ορίσει ένα μονοπάτι που οδηγεί στο κέντρο, και από το κέντρο προς τα έξω. Εργαλείο συνειδητότητας και εξέλιξης βασισμένο στην Ιερή Γεωμετρία. Μας βοηθά να συντονιστούμε με τη συμπαντική ενέργεια και να επιτρέψουμε στο σώμα μας να έρθει σε επαφή με τη δόνηση της αγάπης που μας περιβάλλει. Είναι γεμάτη με μόνιμα ενεργοποιημένο νερό (ζωντανό νερό). Αποτελεί πρότυπο υγείας για τα κύτταρά μας. Καθαρίζει το ενεργειακό μας πεδίο, ενισχύει την αύρα, και βοηθά το υλικό, αιθερικό και αστρικό σώμα να αποκτήσει τη χαμένη ισορροπία του.

 

http://lavelixi.blogspot.com/2013/11/1.html

 

Οργονίτες

 

Η οργόνη είναι ένας είδος αρχέγονης κοσμικής ενέργειας που ανακαλύφθηκε από τον Δρ. Wilhelm Reich (1897-1957) στα τέλη του 1930 και ο οποίος προσδιόρισε πολλές από τις βασικές της ιδιότητες. Οι οργονίτες είναι η εξέλιξη της έρευνας του Βίλχελμ Ράιχ και είναι συνθέσεις – κατασκευές που παράγουν ενέργεια και μετατρέπουν αρνητικές ενέργειες σε θετικές. Φέρνουν εξισορρόπηση στο περιβάλλον, μειώνουν την ακτινοβολία που υπάρχει σε ένα χώρο από τις ηλεκτρικές και ασύρματες συσκευές και εξουδετερώνουν το γεωπαθητικό στρες. Εκτός από το ότι διορθώνουν την ενέργεια στο χώρο, είναι η λύση και για την εναρμόνιση της ενέργειας του σώματός μας.

 

https://www.orgonitecreations.com/

 

Βότανα

 

Τα βότανα, έχουν μια πολύ βαθιά ιστορία που χάνεται ανά τους αιώνες. Ως βότανα θεωρούνται τα φυτά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στην καθημερινή μας μαγειρική αλλά και στην ιατρική. Τα βότανα, με τη μορφή ροφήματος, είναι ο πιο διαδεδομένος φυσικός τρόπος αντιμετώπισης διαφόρων παθήσεων του οργανισμού αλλά και θωράκισης του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Είναι ένα δώρο που μας προσφέρει απλόχερα η φύση εδώ και πολλά χρόνια. 

 

https://www.herbstore.gr/c/botana/